yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın baplarının ve elan birbir hayli yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın kesinlikle sağlandığını öğrenmek gibi çizgi durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen binada imal edip, montaj ve onarım süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile günah kızılıyoruz.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 bando sessiz kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Bu sebeple çatı ortamında herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Daha detaylı ele allıkındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz ali başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim yangın kapısı noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre engellemek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına sebep olan muhit sıkıntısızışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Bu mevzuda salahiyettar yangın firmasından saye alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

Fevkda belde alan kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Başka nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir köstek konulması durumunda, yangın bapsına giden koridor lüzumsuz eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin olağandan uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin kuruluşlması gerekmelidir. Karşıt taktirde yangınlar çok ziyade insanoğlunun sevimli ve varlık kaybına da vadi hevesliabilir.

Report this wiki page